Live. Laugh. Love.

Live. Lev det liv du vill leva! Är du missnöjd så ändra på det! Gör något åt det! :) Livet är dig givet, njut och ta vara på det. (Talar även till mig själv.) Det är så lätt att säga "livet suger" eller klaga på precis ALLTING. Händer att man faktiskt hatar livet för att det finns så mycket motgångar och tragedier. Och det är så. Livet är inte alltid lätt, kul eller rättvist men vi kan göra det bästa utav det! Den tid vi har här kan vi se till att det blir kul i alla fall. Vi kan bestämma oss för att njuta, slappna av och le åt livet.
 
Gör det du drömmer om. Gillar du äventyr? Se till att ditt liv är ett äventyr! Gör en massa saker! LEV. Lev för andra. Tjäna dina närmsta, dina medmänniskor. Tjäna andra och du själv blir glad- tro mig! :)
 
Laugh. Se till att skratta mycket! Skratta är nyttigt (vetenskapligt bevisat!). Att skratta utsöndrar endorfiner och man blir piggare, gladare och man mår så sjukt mycket bättre! Det var en dag här i vecka som jag var på dåligt humör (inte bitter!), lite smått sur.. men började skratta och blev såå glad! Skratta med dina vänner,
(ibland kanske åt t o m haha), få andra att skratta. Testa på skratt-yoga! Verkar askul :) Skratta genom livets tuffa tider. Skratta igenom smärtan, skratta i glädjen. (Givetvis är det bra att gråta också men menar mer att man inte ska säcka ihop utan även skratta genom motgångar) Om det är så svårt att skratta, le i alla fall!
 
Love. Älska hela tiden! Sluta Aldrig att älska. Alla behöver känna sig älskade. DU kan vara någon som får en annan att känna sig viktig och älskad! Ge av din kärlek och du får tillbaka! Älska dina vänner, din familj, älska att älska! Haha. Älskar genom livet! I alla stunder, i alla omständigheter. Jag tror även att älska hjälper en att vara lite mer ödmjuk. Ett mjukare hjärta helt enkelt. :) "Make love, not war". Haha!

I love YOU!

Åh. Denna dag. Känns som jag fått så mycket kärlek! En har sagt det,
en annan har sagt det här. Blir fylld med massa underbara ord! :')
Kan nästan inte ta emot allt, jag blir överväldigad. Vilka fantastiska
vänner jag har! Vill typ gråta av lycka...

Mina Älskade vänner, som överöser mig med kramar, kärlek, vänliga ord,
böner, samtal, omhändertagande, tid, SKRATT. Skulle aldrig överleva utan
att skratta, JAG MÅR SÅ BRA AV DET. We all do. We all need to laugh.
Mina vänner får mig att skratta Väldigt mycket. Jag har roliga vänner. :)
Jag är så innerligt glad och tacksam för de personer jag har runt mig.
Kan inte namnge för jag skulle förmodligen glömma någons namn...
Men jag hoppas ni vet vilka ni är. Jag älskar ER!! Vill krama om er och
ger er alla en helig kyss! Haha. Massa kärlek till er.....I do love you.


weheartit.com

RSS 2.0