DU kan göra skillnad!

Sjukt vad länge sen det var jag skrev. Tappat allt som heter inspiration i flera månader,
om inte år. Fick precis en idé så jag kör på. Hoppas du som läser (om någon läser) mår bra.
 
Jag satt och läste igenom gamla mejl och fick inspirationen därifrån. Det finns en person som jag skrivit med under åren men jag har aldrig umgåtts med denne. Hälsat och lett några gånger i skolan när man stött på varann men inget mer. Av någon anledning anförtrodde denne till mig och lät mig veta saker som hände i livet och huvudet. Känslor. Ting som denne kämpade med. Jag minns att under denna tid i mitt liv bad Gud att låta Hans härlighet lysa igenom mig, jag bad enkelt om att människor skulle se Jesus genom mig och mitt liv. Tänkte inte mer på det. Denna person som jag hade kontakt med mådde dåligt, deprimerad. Och mitt hjärta var med
denne. Vi kände i princip inte varandra men jag brydde mig, jag tänkte på och jag bad för. Vad kan jag ha varit? 15-17? Inte så mogen eller vuxen eller utbildad själv. Jag gjorde vad jag kunde. Det jag kände att "det här kan jag!" Jag lyssnade. Sa inte så mycket egentligen. Jag kunde bara vara ett moraliskt stöd, en vän på håll ungefär.
 
För 2 år sedan fick jag ett mejl av denna person. Ett tack-mejl. Och jag blev så gripen. Denne mådde så mycket bättre, glad och denne tackade mig för allt stöd jag givit då det var som värst. Tackade mig för att jag gjort denne stark, att jag var dennes styrka. Lilla jag fick vara någons styrka!! Helt sjukt. Idag tackar jag Gud. Denne har kommit längre i livet, glad och delar sitt liv tillsammans med någon också! Halleluja.
 
Den här tjejen visade mig att JAG kan göra skillnad. Jag försökte bara lyssna och finnas där. Uppenbarligen räckte det! Vill uppmuntra dig! DU kan göra skillnad i någons liv! Du kan göra en skilland här i livet, om det så är miljön eller någons vardag eller hjälpa ett stackars djur! Tro på dig själv. Vad känner du dig bäst på? Vilka är dina starka egenskaper? Go for it!! "En kan inte göra allt men alla kan göra något." Love it för det är sant. Gör det du kan, gör något. Och man måste inte vara troende som jag för att hjälpa :) Jag hjälper för att jag älskar att hjälpa och älskar att se människor glada.
Snälla, låt oss vara en skillnad i denna mörka och grymma värld.
Peace.
 

RSS 2.0